Over ons

Proces4Property…

Bent u op zoek naar een geschikt adviesbureau? Wilt u uw producten uitbesteden aan een betrouwbare partij? Zoekt u iemand met verstand van bouwkundige zaken? Of zoekt u iemand met ervaring in woningbouwprojecten, utiliteitsprojecten en overheidsprojecten? Welkom op de site van Proces4Property, Bouwkundig Buro voor bouw- en verbouwbegeleiding.

Proces4property is een Bouwkundig buro in Bouwbegeleiding. Ons bedrijf kenmerkt zich door de diversiteit in werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten, tijdens de verschillende facetten van de bouw. Door ruime ervaring op het gebied van grootschalige woningbouwprojecten, utiliteitsbouw en overheidsprojecten, kun wij u van dienst zijn in de regio Zuid-Holland en daarbuiten. Onze producten lopen uiteen van directievoering en opzichten tijdens de bouw tot en met het hele traject van het kopen van een woning en oplevering van de woning.

Met onze ervaring binnen de bouwsector, is innovatie door de snel veranderende samenleving van groot belang en wij willen dan ook graag met u in contact treden om uw bouwproject gestroomlijnd te coördineren!

Ontwerp en ontwikkeling door Pixelheads