Bouwbegeleiding en directievoering

In de praktijk is de directievoerder de intermediair tussen de opdrachtgever en de uitvoerende aannemer. Hij vertegenwoordigt de opdrachtgever met kennis van zaken.

Om een project succesvol tot uitvoering te brengen en op de markt te presenteren, is het nemen van deskundige besluiten een belangrijke voorwaarde. De directievoerder neemt op de bouwplaats de algemene leiding van het werk op zich, en staat in het middelpunt van alle betrokken partijen bij de bouw. Het directievoeren door Proces4Property ziet streng en nauwlettend op naleving van de contractstukken tijdens het bouwproces en bewaakt de financiƫle status van het project.

Bouwbegeleiding met resultaat

De directievoerder neemt voor de opdrachtgever veel werk uit handen en neemt verantwoording voor de kwaliteit en voortgang van de werkzaamheden. Directievoering is een breed vakgebied met vele facetten. Elk project stelt weer andere eisen en bevinden zich in een andere omgeving. De invulling van directievoering is bij Proces4Property dan ook maatwerk, altijd oplossings- en resultaatgericht.

Op de bouwplaats zit de directievoerder van Proces4Property de bouwvergadering voor en zorgt voor afstemming tussen de werkzaamheden van de architect, adviseurs en aannemers. Ons doel tijdens de bouw is het fungeren als vertegenwoordiger van de opdrachtgever en verantwoordelijkheden nemen voor het financiƫle vlak, beslissingen over het ontwerp en overige bouwkundige zaken die zijn gerelateerd aan de bouw.

Meer weten over bouwbegeleiding?

Meer weten over wat Proces4Property op het gebied van bouwbegeleiding voor uw project kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ontwerp en ontwikkeling door Pixelheads